درمان هموروئید در خانه از دروغ تا واقعیت

درمان هموروئید در خانه 

درمان هموروئید در خانه چیست؟

در تمامی بیمارانی که علائمی از بواسیر و یا هموروئید مشاهده می شود، درمان محتاطانه به همراه تغییر در رژیم غذایی و مصرف میزان کافی فیبر و مایعات، در نظر گرفته می شود.

انواع هموروئید
انواع هموروئید

روش های درمان هموروئید

در بیماران مبتلا به هموروئید داخلی درجه پایین (یک و دو)، درمان های محتاطانه به خوبی جواب می دهد و دیگر نیازی به درمان های بیشتر نخواهد بود. دلیل مراجعه مجدد بیماران به پزشک می تواند هموروئید مقاوم و یا پیچیده و یا خونریزی مقعدی بعد از کولونوسکوپی باشد.

  • در بیماران مبتلا به هموروئید داخلی و مقاوم درجه یک، دو و سه، درمان های سرپایی به جای جراحی در نظر گرفته خواهد شد.
  • این روش ها درد کم و عوارض بسیار کمی را نسبت به جراحی به همراه دارند. از جمله روش های سرپایی می توان به نوار لاستیکی (رابر بند)، اسکلروتراپی و انعقاد مادون قرمز اشاره کرد.

مدت زمان درمان هموروئید

در بیماران سالم مبتلا به هموروئید داخلی درجه یک، دو و سه، بستن با نوار لاستیکی در نظر گرفته می شود. در مقایسه با اسکلروتراپی و انعقاد مادون قرمز، این روش موثر بوده و تعداد جلسات درمانی کمتری نیاز می باشد.

  • درمان با نوار لاستیکی، در بیمارانی که داروهای ضد انعقاد مصرف می کنند، سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا فشار خون بالا دارند، ممنوع می باشد. در چنین مواردی، اسکلروپاتی گزینه مناسب تری می باشد.
  • در افراد مبتلا به هموروئید درجه چهار، به همراه هموروئید داخلی و یا خارجی که افتادگی نیز مشاهده می شود و یا در افراد مبتلا به آبسه مقعدی، هوروئیدکتومی در نظر گرفته خواهد شد.

 دکتر امیر سعید صادقی ، فوق تخصص گوارش و کبد ، دارای بورد تخصصی بیماری های داخلی و عضو انجمن گوارش و کبد ایران می باشند. شما عزیزان می توانید ، از طریق زیر با دکتر صادقی ارتباط برقرار کنید :
شماره تماس: 02188681047   –  02188689871 
صفحه اینستاگرام دکتر امیر سعید صادقی

درمان بواسیر خارجی

هموروئید خارجی ترومبوزه با روش های جراحی در مطب درمان می شوند، به خصوص اگر علائم طی سه روز اول ظاهر شده باشند. این علائم معمولا بعد از گذشت سه روز محو می شوند و این گونه می توان گفت که بعد از هفت تا ده روز از بین خواهند رفت.

  • در صورت خونریزی شدید و یا گسترش این نوع هموروئید، روش های جراحی در اتاق عمل راه درمان خواهد بود.

سایر مقالات ارائه شده:

آمادگی قبل از کولونوسکوپی

همه چیز در مورد بیماری پانکراتیت

فیلم آندوسکوپی معده با بیهوشی

دکتر امیرسعید صادقی

فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقطع فوق تخصصی گوارش و کبد. در سال ۹۰ با رتبه اول در امتحان ورودی فوق تخصص گوارش و کبد وارد دانشگاه تهران شدم و در سال ۹۲ با موفقیت در امتحان بورد فوق تخصصی گوارش با کسب رتبه سوم تحصیلات خود رو به پایان رساندم. فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مقطع تخصص بیماریهای داخلی و بورد تخصصی داخلی در سال ۸۸ فارغ التحصیل شدم.

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه
Call Now Button